5 Temmuz 2011 Salı

Haftanin Rukusu


Posted by Picasa
Kimdi hatirlamiyorum ama bir arkadasim bir keresinde " Ela da kendi kiyafetlerini secmeye basladi mi?" diye sormustu, yooo demistim ben de. Sen misin onu diyen, kisa bir sure sonra bizimki de basladi sabah kalkar kalkmaz ne giysem diye dusunmeye!


Gardrobunun kapagini acabilmeye baslamasiyla durum daha da vahim bir hal aldi. Gunde en az 3 kez kiyafet degistiriyoruz. Bir kere kendisi tam bir etek-elbise hastasi. Firfirli ucusan eteklere bayiliyor. Bir ara iyice abartti geceleri pijamasinin ustune etek de giyiyordu, eskaza etegini giymeyi unutmussa filan gece uyanip etegim diye agliyordu. Ben de durumu kabullenmisim aksamlari pijama giydirirken hangi etegini giyiceksin diye sormaya baslamistim. Simdilerde araya tatilin girmesiyle gece etekle uyuma olayini unutmus sanirsam, normal normal pijamayla yatiyor.


Ama sabah kalkar kalkmaz etek giycem demeyi de ihmal etmiyor. Ustune de garip garip kombinasyonlar yapiyor. Bu ustteki fotograf dun sabahki haliydi, oglen uykusuna kadar bu sekilde dolasti :) Kafada cicekli tac, ustunde kalin sweatshirt(dun hava 30 dereceydi), altinda tayt onun ustunde 1 yas dogumgununde giydigi 9-12 ay firfirli etegi vee topuklu prenses terlikleri! Suri Cruise mi olucak basima nedir?! Tutturdu prenses terligi diye. Hep yok mok onlar sana gore degil diyorduk hatta bilhassa babasi kesinlikle karsiydi boyle seylere :) Ama gecen gun yan komsunun Ela'yla yasit kizi bu tarz bir ayakkabiyla gelince Ela hayran oldu gene. Tutturdu ben de giycem diye, kizla ayakkabilari degistirdiler, Lili Ela'nin normal terliklerini giyerken bir de baktim bizimki coktan topuklu terlikleri giymis sanki yillardir topukluyla yururmus gibi yuruyor. Sevincten agiz da kulaklarda tabi. Neyse biraz giydi ama Lili'yi sarmadi tabi Ela'nin siradan terlikleri 5 dakika sonra kendi terliklerini istedi. Ela da vermem diye tutturdu mu bi guzel. Biz babasiyla hadi madi diye ikna etmeye calisiyoruz ama ne mumkun. Hep biz Ela'yla pazarlik yapicak degiliz ya, eline firsat gecen Ela hemen babasina gitti ve aynen soyle dedi: "Tamam cikaricam ama bana da alalim bu terlikten" Sonra da sesini biraz daha yukselterek "Bu benim ihtiyacim!" dedi. Biz tabi birbirimize bakakaldik ve tamam diyebildik sadece.


Sonuc olarak ertesi gun gidip benzer terliklerden biz de edindik. Ela cok mutlu tabi, evin icinde tikir tikir dolaniyor bu terliklerle. Ona kalsa disari da bunlarla cikicak ama bunu tahmin ettigimden sadece evde giymek icin aliyoruz bu terlikleri ona gore deyip almistim. Allahtan terlikler cok da rahatsiz, bir sure giydikten sonra "ayaklarim acidi cikaricam" deyip cikariyor :))

3 comments on "Haftanin Rukusu"

Evrim on 5 Temmuz 2011 23:05 dedi ki...

Sadece haftanın mı? :P

Özledim, çok özledim. 18 Temmuz2da dönüyoruz. 19 Temmuz da görüşelim :))

yeliz on 6 Temmuz 2011 12:12 dedi ki...

tüm zamanların en bi en rüküşü!! bir 80 ler havası sezdim bence ikoncan olabülür:))

YesiM on 6 Temmuz 2011 13:41 dedi ki...

Evrim dimi her daim rukus, isimiz var bizim bunla :) Biz de cok ozledik valla 18 inde havaalanindan direkt bize gelin en iyisi :)

Yeliz dimi 80ler havasi var heheheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ela ve annesi... Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez

Web Analytics