28 Mart 2011 Pazartesi

En sevdigim mevsim: Ilkbahar


Haftalardir oyle guzel ki havalar Belcika'da. Kalin atkilari, sapkalari ve kislik montlari attik, ince ince giyinip cikabiliyoruz. Her yerde kuslar, cicekler, cok seviyorum ilkbahari!
Ela'yla disarilardayiz surekli. Kovamizi kuregimizi alip parkta her tarafimiz kum olana kadar oynuyoruz. Bahceye cicekler dikiyoruz, sonra onlari sulayip, hergun buyumusler mi diye kontrol ediyoruz :)
Ela'nin da piknik meraki var bugunlerde, eline gecirdigi herhangi bir ortuyu alip hemen yere seriyor ve "anne gel piknik yapalim" diyor :) Bugun bahcede yine piknik yaparken yanima bir de kahve almistim, Ela'ya da suyunu vermistim. Mutfaga gitti kulplu bir plastik bardak bulup yanima geldi, "suyumu buna koy bu da benim kahvem olsun" dedi :) Karsilikli kahvelerimizi ictik :)
Ah bir de su fotograftaki manolya agacindan olsaydi bir tane bahcede, o guzel ciceklerine bakmaya doyamazdim ne guzel olurdu.

Haftasonu annem gelicek Turkiye'den, heyecanim biraz da ondan aslinda :)

2 comments on "En sevdigim mevsim: Ilkbahar"

Berceste on 28 Mart 2011 23:42 dedi ki...

E alin bahceye de bir manolya agaci. Yildiz manolyalar da coook guzel. Ama ben en cok bu fotograftaki turunu seviyorum! Annene cok selam ve sevgiler, ne mutlu size :)

YesiM on 29 Mart 2011 23:23 dedi ki...

Alicam Dilekcim aklimda, ama denk gelmedi bir turlu. Yildiz manolyayi bilmiyordum, sen soyleyince, googleda baktim resimlerine o da cok guzelmis. Selamlarini iletirim, bizden de opucukler size...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ela ve annesi... Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez

Web Analytics