30 Eylül 2010 Perşembe

ve Istanbul'dayiz...


Posted by Picasa


Sabirsizlikla bekledigimiz gun geldi catti, biz ucaga binip Istanbul'a geldik de on gun gecti bile. Bu ilk on gunu dolu dolu gecirdik, hergun Belcika'dayken ozleyip de yapamadigimiz seyleri yapmaya calistik. Butun gun sokaklarda gezen Ela aksamlari eve gelip bir de evdekilerle oynayinca geceleri 11'den once yatmadi pek, sabahlari da yorgunluktan 9-10lara kadar uyudu.


Sansimiza hava da super, hatta oyle gunler oldu ki sicaktan cok bunaldik ve iyi ki Temmuz- Agustos'da burda degilmisiz dedik. Belcika'da 15 dereceden sonra burda 30 dereceli havalara inanamadik, fazla isindik :) Bogazda yuruyus, kahvalti, tekne turu, Beyoglu, Galata koprusu, Eminonu-Sirkeci, Kadikoy, vapur derken tatilimizi dolu dolu geciriyoruz. Ela en cok vapuru sevdi. "Ela gemi bindi" deyip duruyor :))
Bugun de babamizi Belcika'ya yolcu ettik, iki gundur teyzemizdeyiz, Ela kuzenleriyle bol bol oynuyor ve iki aksamdir da erkenden uyuyor. Hatta bugun bir rekor kirip gunduz uyumadi ve aksam 7.30da sizdi. Burda da daha baska bir duzen tutturduk yani, bakalim eve donunce nasil olacak, yeniden evdeki duzene donebilecek miyiz acaba?

Kisacasi tatilimiz guzel geciyor, bir ses verelim istedim sadece...

1 comments on "ve Istanbul'dayiz..."

Berceste on 2 Ekim 2010 00:15 dedi ki...

Ne zaman bulusuyoruz :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ela ve annesi... Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez

Web Analytics