30 Haziran 2010 Çarşamba

son gunler



Hic aliskin olmadigimiz sicaklar yasaniyor su sira Belcika'da. Kac gundur 30 derece, geceleri camlari acip yatiyoruz filan o derece, hic aliskin olmadigimiz icin hem seviniyoruz hem de bir taraftan disari cikinca sicaktan bunalmis bir sekilde eve donuyoruz. Bir taraftan cok da soylenmek istemiyoruz tabi, neyimize gerek hava bozar filan sonra.

Havalar boyle guzel olunca her taraf da daha bir canlandi tabi, haftasonlari sokaklarda eglenceler, cocuklarin icinde hoplayabilecegi sisme kaydiraklar vs Ela icin cok eglenceli oldu tabi. Bir de hazir guzel havalari bulmusken sisme havuzunu da dolduruyoruz, butun gun sap sap sularla oynuyor. Turkiye tatilimiz eylul ortasina kalinca ve yalnizca istanbul'a gidebilecegimiz icin elos maalesef bu sene de denizle tanisamayacak, sisme havuzla idare ediyor o yuzden :( gerci o halinden memnun :)

Havalari guzel bulmusken ve sicaklar da daha bu kadar bastirmamisken gecenlerde kucuk bir hayvanat bahcesine gittik, Ela bayildi. Guvercinleri kovaladi, tavsanlari izledi, kecileri elleriyle besledi bu sirada keciler ellerimizi yaladi! Ela'nin cok hosuna gitti, cantamizda ne var ne yoksa kecilere yedirdi :)

On gun sonra bir aksilik olmazsa babane ve kuzen gelicek, ev curcuna olucak, Ela daha da eglenir, en son 5 aylikken gorusmuslerdi. Babanesi kizim gelirken sana ne getireyim dedi, Ela da elbis dedi. Bu ara elbise hastasi, elbis elbis diye dolaniyor giydirince de eteklerinden tutup herkese baaaak diyor! Buyudukce daha da bir cimcime oluyor, birkac gundur bana annecim diyor benim de onu yiyip bitiresim geliyor :)

Posted by Picasa

0 comments on "son gunler"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ela ve annesi... Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez

Web Analytics