3 Haziran 2010 Perşembe

Ela'yla bir gun





Bugun hava superdi burda, malum Belcika'nin hergunu bir baska oldugundan guzel havayi gorunce kacirmadik. Ogle uykusundan sonra evdeki bayat ekmekleri alip, parka gittik ve kugulari-ordekleri bir guzel besledik. Cok komikti, ekmekleri haliyle benim kadar uzaga atamiyor, golun cok da dibine de gidelim istemiyorum, hem bu kugular arsiz nolur nolmaz diye hem de suya dusmesin diye. Neyse ki Ela suya dusmeden ekmekleri bitirebildik. Bir taraftan elimde cantalar, ekmekler, hem ekmek atiyorum hem Ela'ya attiriyorum hem Ela'yi tutuyorum. Ela cok eglendi, sonra ekmeklerimiz bitince doymuslar dedim, doydu doydu diye diye uzaklasti ordan.

Sonra bir arkadasimizi ziyarete gittik, bebekleri var 2,5 aylik, Ela ona bebegim dedi durdu, hatta tam olarak "bebekim" dedi. Galiba ben cok fazla bebegim diyorum, o da bebekim diye dolaniyor ortalikta.

Aksamustu eve geldik, bugunku ikinci dususunu de gerceklestirip bizi korkuttu yine! Sabahtan ben evi supururken nasil becerdiyse supurgenin sopasina cok garip bir sekilde carpti ve yanagi yara oldu. Aksam da koltugun kolcagindan cok ters bir sekilde basinin ustune dustu ama allahtan bisey olmadi. Ama aksam aksam yuregimizi agzimiza getirdi. Butun bunlarin ustune aksam yemekten sonra bahcede yine turlu cambazliklar yapiyordu, sandalyenin kenarina tutunup yukari dogru kolcaktan cikmalar filan, hareketli cocuk da cok fena valla! Simdi alinda hafif kizariklik, yanaginda da ince bir cizikle uyuyor...

Yukaridaki fotograf da gecen haftaki oyun grubundan, tunele girip ucunda beni gorunce guguuuk diyordu surekli, sonra beni elimde makineyle gorunce bu pozu verdi :)


*Bu arada bu kadar yoruldu bugun, guzelce uyusun dimi, nerdeee saat 20.30'da yatti saat su an 23, simdilik 3 kere uyandi, gecemiz nasil gececek bakalim!

0 comments on "Ela'yla bir gun"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ela ve annesi... Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez

Web Analytics