18 Haziran 2010 Cuma

Cok guzel hareketler bunlar!




Son gunlerin favori hareketleri:
* Dun aksam beraber yattik, Ela'yi uyutmaya calisiyorum. Kitabimizi okuduktan sonra yanyana yattik, uyku muzigimiz de caliyor. Ela ise her zamanki gibi uyumamak icin son cirpinislarini yapiyor, yok mama yok baba yok lili( bebegi oluyor) yok dandini sayiklayip duruyor, ben de en sonunda hadi artik konusma uyuyoruz dedim ve gozlerimi kapattim uyuyor numarasi yapiyorum. Ela "anne" dedi hic sesimi cikarmadim, birkac kere daha anne der o da uyur diye dusunuyordum ki, birkac kere daha anne dedikten sonra "anne bak" dedi :)

* Disardan iceri bir turlu girmek bilmeyen Ela'yi "hadi iceri gir banyo yapicaz" diye heveslendirip iceri soktum. Iceri girdikten sonra ben ustumu degistirip bir taraftan da Ela'nin kiyafetlerini hazirlarken banyodan anne diye bir ses geldi, banyoya bir gittim ki taytini indirmis ve cikartmis badisinin citcitlarini acmis ve kuvete girmis beni bekliyor :))

* Gecenlerde mantar corbasi vardi yemekte, Ela cok sevdi. Son gunlerde kendi kendine yemek yemek cok hosuna gidiyor, corbayi bile kendi icmeye calisiyor. Onluk de taktirmadigi icin her yer batiyor ve corbanin yarisi dokuluyor ama yine de Ela mutlu diye sesimi cikartmiyorum. Mantar corbasini da boyle hevesli hevesli icerken bir de baktim sonlara dogru kasikla ugrasmayi birakip kaseyi kafasina dikmis iciyor corbasini! :))

* Cok hareketli ve yerinde duramayan bir kizimiz oldugu icin en cok kullandigim kelimelerden biri dikkat et galiba, gecen gun "aman ha dikkat et" dedim, Ela da arkamdan "aman ha" dedi :))

* Parkta oynayip eve donus icin yola cikmis yuruyorduk ki, karsimiza asagidaki cim alan cikti, Ela arkamdan geliyordu sonra anne diye bir ses geldi yine, bir dondum ki cimlerde Banu Alkan gibi yatmis bana siritiyor :) Tabi ben makinemi cikarip da cekene kadar tam olarak yakalayamadim ama olsun yakaladigim kadariyla asagida :)

Posted by Picasa

0 comments on "Cok guzel hareketler bunlar!"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ela ve annesi... Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez

Web Analytics